понеділок, 15 лютого 2016 р.

Головне територіальне управління юстиції у Київській області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад, а саме:
- начальника відділу державної виконавчої служби Славутицького міського управління юстиції.
Основні вимоги до кандидатів: громадянин України, який має вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи на державній службі в сфері правової діяльності на посаді головного спеціаліста не менше 3 років або за фахом в інших сферах не менше 5 років, володіє державною мовою.
- заступника начальника відділу державної виконавчої служби Славутицького міського управління юстиції.
Основні вимоги до кандидатів: громадянин України, який має вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, стаж роботи за фахом на державній службі на посаді головного спеціаліста (головного державного виконавця) чи в інших сферах не менше 3 років, володіє державною мовою.
- старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Славутицького міського управління юстиції.
Основні вимоги до кандидатів: громадянин України, який має вищу юридичну освіту за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста, бакалавра, стаж роботи за фахом на державній службі на посаді спеціаліста I або II категорії (державного виконавця) не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років, володіє державною мовою.
Перелік документів які подаються: заява про участь у конкурсі, особова картка форма П-2ДС, копія паспорту, копія документів про освіту, копія трудової книжки, завірена за місцем роботи, копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, копія військового квитка (для військовозобов’язаних або військовослужбовців), декларація про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру щодо себе та членів своєї сімї за попередній рік, дві фотокартки розміром 4 х 6.
Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі можуть звертатися за додатковою інформацією до Головного територіального управління юстиції у Київській області за адресою: 04071, м. Київ, вул. Ярославська, 5/2, кабінет №2, телефон: (044) 462-51-48 або до Славутицького міського управління юстиції за телефоном: 2-78-54 та за адресою: Московський квартал, 12.
Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: 04071, м. Київ, вул. Ярославська, 5/2.


Немає коментарів:

Дописати коментар